Te koop

Renovatie – Zulte

Volledig gerenoveerde, stevige hoekwoning met op het gelijkvloers een inkom, gastentoilet, ruime en lichtrijke living met volledig geïnstalleerde, nieuwe keuken met eiland. Er is een handige kelder.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een nieuwe badkamer met toilet, ligbad en douche.
De 3de, grootste slaapkamer vindt u op de zolderverdieping.
De tuin kreeg een groot terras en 2 parkeerplaatsen achteraan. Ook ideaal voor een koper die op termijn graag een carport of garage wil voorzien.

De stijlvolle woning werd volledig vernieuwd: nieuw dak, vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen, volledig geïsoleerd, alle leidingen en elektriciteit zijn vernieuwd,…enz.

Zeer energiezuinig! (label A). Kwalitatief afgewerkt (parket,…)

Gunstig gelegen nabij winkels, scholen, sportfaciliteiten en vlotte verbinding met de oprit Kruishoutem van de E17.

*3% verlaagd tarief voor kopers die voldoen aan de voorwaarden (enige en eigen woning)

Laat u verrassen door de aangename, mooie ruimtes en vraag meer info en uw bezoekje aan via sylvie@immoroba.be.

meer info

Project:

Statiestraat 107

Type:

Woningen

Architect:

Locatie:

Zulte

Oplevering:

2024

Op het gelijkvloers bevindt er zich een open keuken met zicht op de living. De keuken staat in verbinding met een praktische berging die toegang krijgt via de garage of de achterdeur. Het gelijkvloers is gekenmerkt door zijn ruime eetruimte en lichtrijke zithoek. Elke living is voorzien van een groot schuifraam, dat uitgeeft op de tuin en het terras. Naast een toilet biedt de inkom ook toegang tot de eerste verdieping via een betonnen trap. Naast de ruime berging heeft elke woning nog een grote inpandige garage.

De eerste verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. De ruime badkamer is ingericht met een dubbele lavabo met spiegel en voorzien van een ligbad en inloopdouche. de grote zolderruimte kan eventueel nog opgedeeld worden in 2 extra slaapkamers! Kortom meer dan 230m2 bewoonbaar oppervlak waarvan men dagelijks kan genieten.

De woningen zijn verder uitgerust met TV-distributie, water, elektriciteit, telefonie, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, …

Geothermie

Groene omgeving

Kwalitatieve materialen

Energiezuinig

Zuidgerichte tuin

Alle woningen worden voorzien van kwalitatieve Pvc ramen, een afgewerkt terras achteraan én tuinafsluiting wat zorgt voor jaren duurzaamheid en geen kosten.

Meer info?

Grond opp.

Bew. opp.

Slaapkamers

Prijs

Plan

458.10m²

3-5

Op aanvraag

Ontvang meer info!